Kurvannya

A Nemzeti Együttschmittülés Rendszerének alkonya...

2012.03.29. 11:20 | _drc_ | 1 komment

Címkék: politika társadalom orbán viktor schmitt pál

Itt a nagyszerű alkalom arra, hogy országnak, világnak, a liberális sajtónak, a fanyalgó nyugati szövetségeseknek és politikai ellenfeleknek, meg tulajdonképpen bárkinek és mindenkinek bebizonyítsátok, hogy Magyarország igenis egy jogállam, és aki mást mond, az hülye!

Schmitt Pálnál, mióta nyilvánosságra került a hegyeshalmi csárda büszkeségfalára írt üzenete, nincs alkalmasabb tárgya a jobboldali hatalmat buta senkiket egekbe emelő maffiagépezetként, politikusait pedig egyszerű seggnyalóként (bocsánat) vagy oligarchák kiszolgálóiként  "magasztaló" baloldali és liberális médiának. A doktori-ügy kipattanása csak hab volt a tortán. Elképesztő, hogy ti, akik jelöltétek, nem láttátok előre, hogy ez a pacák ennyire gázos!

Világos, hogy a nagyfőnöknek olyan bólogatójános kellett a posztra, aki bármit aláír, mivel a saját nevén kívül mást nemigen tud hibátlanul leírni, de hogy pont Schmittet találtátok erre a feladatra, az azt is jelzi, hogy hülyébbnek nézitek még a saját választóitokat is, mint amennyire tényleg azok.

Egy icipicike esélye maradt annak, hogy megmentsetek egy maréknyit Magyarország és a kormányotok tekintélyének maradványaiból itthon és külföldön:

Ne védjétek annyira ezt a senkit, hagyjátok, hadd peregjen végig a jogszerűség rokkáján az ügy és a különben elképesztően gyáva és hipokrita, de a Schmitt Pálnak tulajdonított doktori értekezés plágium voltát ímmel-ámmal mégiscsak elismerő (és különben is erősen bundagyanús) bizottsági jelentés után hagyjátok, hadd szerezzen érvényt az egyetem az 1992-ben érvényben lévő doktori szabályzatának, és vonassátok vissza az államfő kisdoktoriját.

Igen, kínos hacacáré lesz,  pláne utána azt elmagyarázni, hogy miért lehetett egyáltalán államfővé választani, és miért maradhat továbbra is ennyire magas poszton egy ilyen ember, de semmiképp lesz sem kínosabb, mint amit eddig ki kellett állnotok miatta, ráadásul azzal az előnnyel is jár, hogy bármely jogfosztást emlegető publicista orra alá dörgölhetnétek: lám, Magyarország jogállam, még a köztársasági elnökre sem vonatkoznak más szabályok, mint amik egyébként minden egyes állampolgárra. (No persze tudjuk, hogy ez csak púder a fekélyen, de akkor is...)

 

Senkinek nincs ugyanis egy szemernyi kétsége sem afelől, hogy ha ez a botrány, hogy kiderül, egy tudományosnak szánt dolgozat majdnem 95%-ában "szövegazonos fordítás",  nem Schmitt Pállal történik meg, hanem mondjuk velem, tőlem úgy elvették volna a doktorit, meg bevonatták volna a személyi igazolványomat, mint a huzat; sőt, még az is lehet, hogy intellektuális okirathamisítás miatt büntetőjogi vádakkal is szembe kellene néznem.


"23. § (3) Amennyiben az egyetemi doktorátus odaítélését követően kiderül, hogy az értekezést más készítette, vagy az más személy munkájának (eredményének) illetéktelen felhasználásával készült, az Egyetemi Tanács a doktorátust, s az ezt tanúsító oklevelet visszavonja, az egyetemi doktorátusra utaló névmegjelölés használatát megtiltja, intézkedik a személyi igazolványból való törlésről, s a visszavonás tényét a Művelődési Közlönyben, valamint az OTSH Közlönyben közzéteszi."

A Testnevelési Főiskola akkori Doktori Szabályzata tehát egyértelműen fogalmaz; szóval tegyetek meg magatoknak és a vezérnek egy hatalmas szívességet, jobboldali politikusok és médialakájok: ne hivatkozzatok többé se erkölcsi kötelességre, amit Schmitt elmulasztott, se egyebekre, mert csak tovább mélyítitek a gödröt, ahová  teljesen önerőből ástátok el magatok. Ha ugyanis Schmitt Pál erkölcsi felelősségét bolygatjuk, hamar visszájára fordulhat a fegyver.

Diktál a beteg, írja a doktor.

Vegyétek tudomásul, hogy

a Nemzeti Együttműködés Rendszerének bealkonyul

t; nem utolsó sorban az ilyen béna, a mi kutyánk kölykét védő hülyeségek és persze a váltig tagadott, de soha föl nem számolt korrupció és a haveroknak osztogató, oligarchák seggét nyaló politikának álcázott törvényhozási rákburjánzás miatt.  De ahogy titeket, meg a reakcióitokat nézem, srácok-lányok, a

NER éjszakája hosszúnak és nagyon hidegnek ígérkezik, ráadásul az a gyanúm, hogy az igazán alantas és ocsmány véglények még csak most bújnak majd elő...

· 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr624347631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bukott elnök 2012.03.30. 06:53:30

Kedves Naplóm!Mai témánk a diktatúra botrányos államfője, Schmitt Pál lesz. Le sem írom többet ezt a szörnyű nevet, beleborzongok ha csak eszembe jut. Múlt héten a szomszéd Etelka néni legurult a negyedikről a lépcsőházban, mert véletlenül kiejtettem a...

Trackback: Kezdeményezik Schmitt doktorijának visszavonását 2012.03.29. 11:36:02

A doktori tanács ülése után Tulassy Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora bejelentette, hogy kezdeményezik Schmitt Pál doktori címének visszavonását. A testület 22 tagjából 18-an vettek részt az ülésen, közülük 16-an szavaztak a doktori elvétele mellett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.29. 11:58:27

Kósa Lajost meg „doktor”-nak titulálják hivatalos helyeken is, pedig még egyetemi végzettsége sincs:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1490_dr._kosa_lajos
Magyarhonban mostantól mindenki legyen doktor!
süti beállítások módosítása