Kurvannya

Ki- és felfüggesztve

2010.07.08. 11:16 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: politika társadalom law is politics

Nem én akarok lenni az, aki megmondja, hogy már akkor is megmondta, amikor... a helyzet viszont az, hogy médiaalkotmányostul, előbb kötelező, aztán mégis átgondolt blogger regisztrációstul, devizatárfolyam-zuhanásostul meg Schmitt Pálostul és Nyilatkozatostul minden engem igazol.

Értitek már, hogy miért kell elmenni szavazni, akkor is, ha egy jó jelölt sincs?! Akinek még nem esett le, annak elárulom: azért, nehogy véletlenül bármelyik párt is olyan helyzetbe kerülhessen, hogy egyedül mondja meg, mi a "hivatalos igazság" és mik lesznek mostantól a játékszabályok.

Addig, amíg időtök lesz gondolkodni, meg olvasgassátok a közintézmények falaira kifüggesztett tutifrankót. Megérdemlitek!

Nemzeti Együttműködés

(Klikk a képre vagy ide, és máris élvezheted a magyar nyelv eme veretes fogalmazású csodáját.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr342138121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása