Kurvannya

Csontvázak a szekrényben

2010.07.08. 11:15 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: politika társadalom orbán viktor

Nem vagyok közgazdász mint Kósa Lajos, nem értek sokat  sem a tőzsdéhez, sem a nemzetgazdasághoz. Azt viszont tudom, hogy ha a jó fideszes nem talál csontvázat a pénzügyminisztériumban, akkor kitalál egyet. Közben pedig abban a téveszmében él, hogy még mindig ellenzékben vannak.

A devizahitelesek ezért aztán szívnak-szopnak Magyarország-szerte, világnézettől és politikai meggyőződéstől tökéletesen függetlenül. Nem tudom, hogy rekord-e már az eskütétel utáni első héten gazdasági dekonjunktúrát produkálni, mindenesetre hadd gratuláljak az összes résztvevőnek.

A szavazófülke-forradalmár Új Többség most tutira megapadt; a kérdés már csak az, hogy mennyi idő alatt fog előhozakodni a Jobbik az előrehozott választások gondolatával.

UPDATE: Pálfordulás a lá Fidesz.

(A közvélemény meg továbbra is találgat, hogy ezek tényleg ennyire ostobák-e, vagy  valóban rövid határidős forintügyletekkel szedték meg magukat az elmúlt pár napban, és "csak" minket mindnyájunkat néznek ostobának.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr82138118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása