Kurvannya

Kreatív 3

2010.03.26. 14:17 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: blog dics

Első

Második

Mostani:

1 db polgári és 1 darab katonai válfaját söpörtem be a díjnak mostanában, ami az utóbbi időben integrált mémként is működik, utóbbi persze konzervatív módon az "eredeti" felállásban, előbbi immár az új, egyesített - egybeszerkesztett, mondhatni modern variánsban létező díjszabályzattal, amit természetesen mindkettőt lazán felrúgok és megsértek most sem nevezvén meg örökösöket és utóörökösöket.

Büszkének azonban büszke vagyok rájuk.

Íme:

Polgári Kreatív Blogger

manipennitől

"[...]Donricardo-nak, mert a politikai írásai nem erőltetettek, nem erőlteti rá az olvasóra a véleményét. Rámutat arra, ami esetleg az újságokban is megvan, de csak virágnyelven. Nem értek a politikához, a sok -izmusokhoz, mégis megértem, mit mond. Sokan félreértik, és bunkónak tartják, pedig csak az igaza mellett áll ki." (Manipenni)

Katonai Kreatív Blogger

"[...] A szabolcsi politikai blogszférából a legszórakoztatóbbnak az igazi drc, azaz donricardo blogját tartom. [...]" ZigZag

 

Előbbit, a polgárit, amelyet Manipenni fotóblogjából linkelték ide és a katonait, amit a LEMIL csoporthoz tartozó Nem felejtjük! I. világháborús emlékblog szerkesztőjétől, ZigZagtől kaptam egyaránt nagyon köszönöm és igyekszem megszolgálni. Vissza kellene fogni az arcomból a jövőben, mert még a végén nagyon nagyképű leszek ezekre az elismerésekre...

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr661870574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása