Kurvannya

Turullal mentsük meg a hazát!

2010.09.02. 12:52 | _drc_ | 2 komment

Címkék: blog humor bulvár szittyizmus kocsmapolitika

A címadás nem véletlen, nézegettem a statisztikámat és azt találtam, hogy egyes bejegyzésekre némely IP-címekről egyre több látogatás van mostanában, úgyhogy összegyűjtöttem mindet egy helyre, hadd örüljenek a kedves olvasók. Egyszersmind üdvözlöm is őket a helyes önismerethez vezető rögös út ezen állomásain.

Lássuk hát a sűrűn látogatott bejegyzéseket!

2008. november 22. Mentsük meg a hazát!

Ebben arra hívom fel a haza leányait, hogy ne félfasisztákkal, hanem pl. velem keféljenek gyermekvállalási célzatból, ha valóban szebb jövőt akarnak Magyarországnak, mert cigánygyerekből és sovinisztából elegendő mennyiség (egyesek szerint túl sok is) áll rendelkezésünkre már most, okos emberből viszont kevés.

2008. július 25. Turul

Ehelyt annak a -- mára meghaladottá vált* -- politikai véleményemnek adok hangot, hogy aki árpádsávos zászló alatt, turulmadárral a testén vonulgat civil ember létére, az bizony vagy tudatlan a történelmet illetően, vagy nagyon tetszik neki a fasizmus.

2010. július 26. Légy büszke magyar, de ne így!

Bizony "nemcsak a szemetek tudnak magyarul", hanem azok is, akiket zavar, hogy a szemetek azok, amik.

2009. október 29. Rovásírunk, mert az kúl!

Itt a rovásírás történetével és manapság tapasztalható reneszánszával kapcsolatban osztok meg némely gondolatokat a közzel, egyszersmind igazolom azt a sejtésemet is, hogy a fasiszta divatok még ma is élnek (és szedik áldozataikat).

Az árpádsáv tegnap és ma

________

(*) Meghaladott nézet, igen. Hiszen azóta már tudjuk, hogy a "nemzeti radikális" az nem fél- illetve sima fasiszta, ahogyan pl. a "nemzeti rockot" játszó zenekarok sem szkinhedzenekarok. Akként kezdték, gyakorlatilag azóta sem változott a tartalom, de mégis: ez már más minőség. Legalábbis szerintük. Szerintem meg aki hungaristának nevezi magát, az már be is vallotta... =)

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr352266550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Otido · http://monarchista.blogspot.com/ 2012.01.28. 03:00:21

Ugye nem zavar, hogy ez a zászló nem árpádsávos?
Persze egy neokomnak nem kell ok, elég az ürügy a mindennapi rettegéséhez.
Olvasgattam, amiket írtál, sajnos te semmit nem értesz sem a magyar történelemhez, sem a közjoghoz, sem az alkotmányhoz, mégis azt magyarázod (magadnak), mennyire értesz hozzá [szánalmas] - sietned kellene, hallottam: a DK-ban és az LMP-ben magyargyűlölő szakértőket keresnek. talán neked való feladat lenne. Tudást nem kérdek hozzá, elég a bemondás.
További kellemet rettegést kívánok.

_drc_ · http://kurvannya.blog.hu 2012.02.21. 20:49:18

@Otido: megnéztem a blogodat, de van egy szint, ami alatt nem vitázom.

azért köszi az invitálást; legalább tudom, hogy lakik a royalista elmebaj.
=))
süti beállítások módosítása