Kurvannya

X mas after

2009.12.28. 12:47 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: blog élet bulvár egó fényképek

A kedves és hűséges olvasóktól elnézést kérek, amiért kihagytam a karácsonyi posztot (boldog karácsonyt, hanukát ill. kwanzát kívánva), de Principessával együtt részt vettünk a nemzeti jövedelem újraelosztásában, azaz karácsonyi ajándékokat vásároltunk (csakis a lehető legszűkebb értelemben vett családnak*), étterembe mentünk, olvastunk, kicsit írtam, kedvesem vett magának a nemrég kapott (kb.20X30-as) kézitáskájához illő lovagló jellegű csizmát, meg elbaszajtottuk a minőségi bérkiegészítésemet egy sídzsekire, amelyik ugyanúgy fekete, mint az összes többi, tehát rettenetes változatosságot hoz a ruházkodásomba.

Aztán fát díszítettünk a fenyőünnepre. Ihol:

fenyőünnep

Mostanság még bársonyon futnak perceink, olvasunk -- mert mifelénk ilyenkor még mindig nagy divat a könyvvásárlás; és DVD-ket nézünk, mert az is.

Kényelmi cuccokkal jó időre el vagyunk látva. Van egy garnitúra téli gumink (kocsira), egy csomó meleg és bizonyos dolgok melegen tartására szolgáló eszközünk, úgy mint pl. termoszos pohár, hőpárna, ufó stílusú full automata kenyérpirítónk és egyebek.

 

Érdeklődve nézünk az újév elé, reméljük sok szerencsék lesz vele. Kívánom, hogy nektek is hasonlóképp szerencsés legyen a jövő év!

__________________

*Felmenők és az oldalágiak közül egy darab testvér (nem az enyém).

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr121628055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása