Kurvannya

A titokzatos sárga tölcsér

2011.07.02. 16:49 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: blog élet bulvár fényképek sárga tölcsér

szögesdrót az óvoda kerítésénFigyeljük már egy ideje, hogy a közvetlen lakókörnyezetünkben, amihez több, a külvilágtól szögesdróttal elszigetelt óvoda és két egyelőre még be nem zárt általános iskola is tartozik, néhány éve föltűntek ezek a sárga tölcsérek.

Nem tudjuk, hogy mire való, csak sejtjük, hogy valamiféle gyermekjáték lehet, de használatának módjáról, esetleges funkciójáról vagy a gyermeki pszichére való hatásáról halványzöld segédfogalmunk sincs.
Személy szerint el sem igen tudom képzelni, hogy mire és hogyan lehet ezeket használni. Talán mellé állnak a gyerekek, beledugják a fejüket a négy kimeneti(nek látszó) nyíláson és a dolog akusztikai tulajdonságai teszik ezt a sárga műanyag tölcsért szórakoztatóeszközzé?

1 2

3 4

Tanácstalan vagyok és a hasonló dolgokban nálam sokkal logikusabban gondolkodó Principessa se tudott semmiféle használhatónak tűnő ötlettel előállni. Ezek a kanárisárga vackok meg egyre szaporodnak. Volt, ahol egymás mellett vagy ugyanazon az óvodaudvaron kettőt is fotóztam!

Gondoltam, hogy végső elkeseredésemben a hive-mind bölcsességhez fordulok, mint afféle peches bölcsész közönségsegítségért, amikor a legyenönismilliomos tizenötezer forintos kérdésénél beúszik egy matematikai feladvány.

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr733032857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása