Kurvannya

Dezertálok

2010.03.12. 12:47 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: politika humor társadalom szittyizmus

Meg fogok törni. Azt hiszem nemsokára bedobom a törülközőt és magam is beállok azok közé, akikkel titokban már régóta szimpatizálok, de a szégyen és az arcpírtól való eddigi félelem -- nomeg a (nemlétező) csoportidentitás (ti. az értelmiségi lét) -- elválasztott tőlük.

Holnaptól árpádsávos karszalaggal, zászlóval és hasonló mintájú pajzzsal ékített rovásírásos trikóban osztom majd az észt valamennyi vidéki város főterén, elmondom, hogy mindenről a zsidók és a cigányok... pardon,  nem zsidózunk meg cigányozunk, a Morvai is megmondta; szóval a zsidókultúrájú (úgyis, mint: metszett farkincájukkal játszó) és a cigánykultúrájú (ti. a erősen enyves sárgakezű és -lábú) véglények tehetnek. Véglények, igen. Mert ezeket a rettenetes kárt okozó férgeket embernek nevezni azért súlyos sértés fehér fajunkra nézve, nem? Arról is csakis ők tehetnek, hogy a magunkfajta igazvéleményű,  a Szentkorona jogfolytonosságának értékét hordozó Magyaroknak, akik szeretjük a Hazánkat (a csodás Kárpátok bérceivel keretezett Hunniát) védekeznünk kell e kártevők ellen. Magyar Gárda Csendőrség kell, amely kigyomlálja a gazt országunk hadisírokkal hintett földjéből szó szerinti és átvitt értelemben is. Csendőrség kell, amely rendet teremt a vidéken, amit cigánybűnözők, zsidóbűnözők és liberálbolsevik-bűnözők (ti. komenisták) hadseregei szaggatnak már több mint hetven kilencven éve, hiszen csak akkor, a régi, úri Magyarországon, a Trianoni Tragédia előtt volt egy kicsike, halvány reménysugara az Igaz Magyar Útnak, amelyet Szálasi Ferenc Vitéz Nagybányai Horthy Miklós nemzetvezető bajtárs kormányzó úr mutatott meg a népnek a nagy összeomlás után csillogni a Nap a Szíriuszról jövet az igaz Magyar ember génpályáihoz hasonlóképp nyolcszor megcsavarodó  fényében, igazságossága és csodája teljes szépségében.

Jobbik-logó

Nem vagyok gyáva, leírom: a Magyar társadalom előtt egyetlen út áll, a hungarizmus útja. Ennek az útnak pedig egyetlen párt a letéteményese a Magyar Földön, amely nem más, mint a MIÉP Jobbik Magyar Polgári Párt Magyarországért Mozgalom Pártja.

Gyurcsánytakarodj! Bajnailibázz! Orbántakarodj!

Szebb jövőt!

[...]

Von(a)uljunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr391834023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása