Kurvannya

Mangal Ica

2010.01.04. 12:48 | _drc_ | Szólj hozzá!

Címkék: élet bulvár fényképek elbeszélek

Ez egy szokásos "így él a blogger"-bejegyzés. Senki se várja magasröptű eszmék futtatását (annál is inkább, mert a prostitúció, de főleg a striciskedés büntetendő dolgok). Voltunk a hétvégén shoppingolni, mert engem nem rettent a munkajogi szigorlat (dehogynem, ám enni is kell), s a soron következő érdekes dolgokat találtuk.

Nézzétek csak, hogy miből és főleg hogyan készült ez a blúz, itt:

50% pleasure 50% joy

Jó, nem? Védik a fogyasztók érdekeit a pontos infóval, az szentigaz. Ennél már csak az a furcsább, ahogyan a tecsóban talált kis vágódeszkák kinéztek.

vágódeszkák (kicsik)

Az lehet a nagyon szedőkanál formájuk oka, hogy még kicsik -- és gondolom bohók. Mondják, hogy ebben a korban a vágódeszka akármilyen külalakot felvehet, aztán majd fixálódik valamiben, mondjuk akár lehet TV-shopos eredeti német V-gyalu is, ha győzzük kivárni...

A csúcs, és egyben mai bejegyzésem címadó terméke ez a paprikás kolbász, itt:

kóbász

Annyira megtetszett Principessámnak, hogy meg is vettük, sőt, haza is hoztuk, hogy aztán megegyük. Ám a fenti képről még nem derül ki minden erről a csuda kolbászról, mivel Ürdüng elftás, ahogyan az köztudott, a részletekben lakoz. Lefényképeztem nektek közelebbről, hogy láthassátok ti is. A forgalmazó cég neve az érdekesség.

Mangal Ica

A bejegyzés trackback címe:

https://kurvannya.blog.hu/api/trackback/id/tr561644727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása